понедельник, 14 июля 2014 г.

СТОЛІТНІЙ ЮВІЛЕЙ

Ось уже 100років за плечима Марії Петрівни Ліщук, яка проживає у селі Радківці.

 ЛІЩУК  МАРІЯ  ПЕТРІВНА – народилася 11 липня 1914 року в селі Радківці, де і проживає по сьогоднішній день. З ранніх літ почала трудову діяльність у колгоспі, в основному на буряках.  Марія Петрівна була членом ревізійної комісії, членом виконкому, ланковою. У 1939 році вийшла заміж,  народила двох синів.
    Чоловіка забрали на фронт у 1944році, залишилася вдовою з двома дітками.
Сама виховувала двох синів: Ліщука Миколу Пилиповича і Ліщука Івана Пилиповича. Діти здобули освіту. Та, на жаль, старший син помер, а молодший – ЛіщукІван Пилипович, та його дружина Ніна Миколаївна доглядають за своєю мамою.
    Дочекалась наша ювілярка 6 онуків, 12 правнуків та 1 праправнучку.
     Пролетіли роки… Багато усього було: і радість, і горе, і здобутки, і втрати. Та не підвладна Марія Петрівна ні рокам, ні втратам: енергійна, молода душею зустрічає свій 100-літній ювілей.

У день славного ювілею до господи Марії Петрівни завітали гості із поздоровленнями. Щиро від усього серця привітали ювілярку : голова Хмельницької ОДА Л.Прус, голова Старокостянтинівської районної ради

О.Коханюк, заступник голови Старокостянтинівської РДА  О.Борикін, Радковецький сільський голова М.Побережняк,  виконавчий комітет сільської ради, настоятель місцевого храму отець Миколай, працівники культури села Радківці, працівники соціальної сфер села, ветеранська організація, жителі села, рідні та близькі ювілярки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий